Managementteam

Bart Baré

Bart Baré (°1977) is algemeen directeur van Trigion NV sinds 2010. Na zijn opleiding criminologische wetenschappen aan de Vrije Universiteit Brussel startte hij zijn carrière op bij G4S (2002) en was er 7 jaar actief: eerst als training officer, later als operations manager (business unit mobile guarding). Daarna volgde een korte switch naar de media (2009).

In 2010 is Bart in dienst getreden bij Trigion en bekleedt hij er de functie van algemeen directeur , waar hij sindsdien met het hele team een minimale jaarlijkse groei van 25% gerealiseerd heeft. Bart is MT-lid binnen de Facilicom Services Group België en ook lid van de raad van bestuur binnen het BVBO.

Steven Verrept

Steven Verrept (°1977) is sales manager bij Trigion. Na een aantal commerciële functies te hebben bekleed in de telecom en media-sector werd hij in 2006 commercieel verantwoordelijk voor Vlaanderen binnen G4S, waar hij ook PFSO werd. Na een jaar salesmanagement in de sector van groene energie(2010) is Steven teruggekeerd naar zijn vertrouwde security-habitat.

Steven is sinds 2011 verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van Trigion.

Jean-Luc Clippeleyr

Jean-Luc Clippeleyr (°1956)  is  sinds 2010 aangesteld als operations manager bij Trigion. Als er een "mister Security" zou bestaan, dan is het Jean-Luc Clippeleyr. Jean-Luc is begonnen als bewakingsagent (1981) bij G4S op de nucleaire site van Doel.

Daarna groeide hij door van waardentransporteur (1984) tot business unit manager cash in transit (1992)  bij G4S. In 2006 verliet Jean-Luc G4S en de security-wereld om Area-manager te worden bij GOM. 

In 2010 stapte Jean-Luc terug over naar zijn oude liefde en geeft hij leiding aan de operationele organisatie van Trigion. Hij is tevens lid binnen enkele commissies van het BVBO.

Jeroen Schoofs

Jeroen Schoofs (°1986) is Head of Back Office binnen Trigion en houdt zich in die hoedanigheid bezig met alle non-operations en non-commercial business binnen Trigion. Na zijn studies Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Katholieke Universiteit Leuven, is hij vrijwel direct (2010) als trainee begonnen bij Facilicom Services Group. Na het traineeship werd hij verantwoordelijk voor alles wat administratie, communicatie met de FOD Binnenlandse Zaken en kwaliteit betrof. 

Sinds 2013 is Jeroen doorgegroeid tot Head of Back Office voor Trigion.