Retail security

Retail, aandacht voor een veilige winkelomgeving

Eén van de topprioriteiten van winkeleigenaren en Retail security managers zijn veilige en schone winkels en/of winkelcentra. Een omgeving waarin bezoekers optimaal kunnen genieten van de (winkel)beleving, waarin medewerkers graag werken en waarbinnen derving tot een minimum wordt beperkt.

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van fysieke diensten die we graag voor uw organisatie verzorgen. 

Winkelbewaking

Retailers die te maken hebben met winkeldiefstal kunnen gebruik maken van onze geüniformeerde bewakingsagenten. Zij bevorderen het veiligheidsgevoel in uw winkel en hun aanwezigheid heeft een preventieve werking. Zij grijpen bovendien in bij problemen of winkeldiefstal. Naast hun diploma hebben onze bewakingsagenten standaard de trainingen "Conflicthantering" en "Omgaan met agressie" gevolgd.

Clusterbewaking

U kunt samen met collega-retailers uit de directe omgeving kiezen voor collectieve winkelbewaking. Hierbij ondersteunt een bewakingsagent meerdere retailers c.q. winkels tegelijk (in een afgebakend geografisch gebied). Onze medewerker is daarbij te allen tijde oproepbaar voor de deelnemers. 

Winkeldetective

Een andere mogelijkheid is de inzet van winkelinspecteurs. Deze bewakingsagenten in burgerkleding worden ingezet teneinde diefstal te vermijden door het observeren van personen en deze te interpelleren van zodra zij de kassa voorbij zijn zonder goederen betaald te hebben.

Naast bovengenoemde voorbeelden van fysieke diensten, biedt Trigion integrale concepten waarin technische oplossingen natuurlijk niet mogen ontbreken. 

Meer informatie

Heeft u na het lezen nog vragen over onze unieke concepten voor Retail security en bent u nieuwsgierig hoe wij uw winkel veiliger én gastvrijer kunnen maken? Neem dan contact met ons op.