Security systems

Incidenten tegengaan met beveiligingssystemen

Ongewenst bezoek, vandalisme, inbraken en bedrijfsspionage: het zijn stuk voor stuk vervelende incidenten die uw bedrijfsvoering negatief beïnvloeden en altijd extra kosten met zich meebrengen. Trigion Beveiligingstechniek levert niet alleen alle beveiligingssystemen om dit soort incidenten tegen te gaan of toch in ieder geval tijdig te signaleren; we hebben ook de kennis in huis om deze systemen zo te projecteren en te programmeren dat ze uiterst effectief functioneren. Daarbij is het mogelijk om alle beveiligingssystemen en detectiepunten in uw organisatie samen te smeden tot één intelligent securitymanagementsysteem. Het beveiligingssysteem kan zelf de datastromen analyseren en combineert camera's, bewegingsmelders, warmtemeters en geluidssensoren zodat er pas een melding volgt als dat echt nodig is. 

Onderdelen Trigion Brand en Beveiligingstechniek

Onze collega's van Trigion Brand en Beveiligingstechniek kunnen  u onder andere adviseren en ontzorgen op de volgende onderdelen:

  • Inbraaksignaleringssystemen 
  • Brand- en ontruimingssystemen
  • Toegangscontrolesystemen
  • Video-observatiesystemen

Integrale oplossingen

Trigion biedt integrale oplossingen voor security management. Bovengenoemde oplossingen worden geïntegreerd in één integraal security management systeem. Zo werken wij intensief samen met onze vaste partner. Binnen dat samenwerkingsverband kunnen ook bouwkundige maatregelen - vaak een essentieel onderdeel van een goede beveiliging - worden uitgevoerd. Ook integratie van de Alarmcentrale in het concept voor opvolging van meldingen is een vanzelfsprekendheid. 

Toegangscontrole en Aanwezigheidsregistratie

Na de invoering van de wet op de verplichte elektronische aanwezigheidsregistratie op bouwwerven is dit een belangrijke factor voor de bouwsector geworden. Trigion biedt de mogelijkheid om de kosten hiervoor significant te reduceren door middel van een aanwezigheidsregistratie-unit. De hard- en software zijn volledig geïntegreerd waardoor de aanwezigheid op de werf alsmede de melding bij Checkin@work met één handeling kan gebeuren. Overigens is de unit te upgraden tot een complete mobiele toegangscontrole-unit met een gediplomeerde portier, mobiele tourniquet, portiersloge en afsluithek.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.