Static security

Opdrachtgevers hechten veel waarde aan de veiligheid van gebouwen en terreinen voor medewerkers en bezoekers. Zowel tijdens als buiten kantooruren is professioneel toezicht van toegevoegde waarde. Niet alleen hebben bedrijven en overheidsinstellingen  te maken met het risico op inbraak en diefstal in de avond en nacht, ook overdag zijn er uitdagingen op het gebied van veiligheid. Toezicht op bezoekers, leveranciers en in- en uitgaande goederen is daarbij essentieel. 

Trigion beschikt over een 265-tal compleet opgeleide bewakingsagenten die flexibel kunnen worden ingezet; of het nu gaat om de tijdelijke inzet van een bewakingsagent of om een compleet team dat 24 uur per dag paraat moet staan. In overleg met u stelt onze Branch Manager een doordacht plan op. Afhankelijk van uw bedrijfssituatie voeren onze bewakingsagenten controle-, brand- en sluitrondes op het terrein en in het gebouw uit.

Bewakingsagent

Onze geüniformeerde bewakingsagenten voeren bewaking uit door preventief aanwezig te zijn. Hierbij ligt de nadruk op het tegengaan van ongecontroleerd in- en uitgaand personen- en goederenverkeer. Dit kan eventueel worden gecombineerd met ondersteunende taken ten behoeve van (logistieke) bedrijfsprocessen, zoals receptie- en telefoontaken. Afhankelijk van uw bedrijfssituatie behoren ook controle, openings- en brand-/sluitrondes tot het totale pakket. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.