Facilicom Amateur Open 2014

30 juni 2014

Op vrijdag 27 juni werd het startschot gegeven van de 'Facilicom Amateur Open' op Flanders Nippon Hasselt. Het werd opnieuw een topevent waaraan verschillende nationale toppers deelnamen. Op zondag 29 juni vond de ontknoping plaats met mooie resultaten. Kevin Hesbois (Keerbergen G.C.) wint dit Kampioenschap bij de Heren; bij de Dames gaat Charlotte De Corte (Golfcentrum Puurs) met de overwinning naar huis. Beiden werden tevens gekroond als 'Kampioen van Vlaanderen'. 

De 'Facilicom Amateur Open' maakt deel uit van de Federal Tour en staat bekend om zijn uitstekende organisatie waarbij de speler steeds centraal staat. Eén van de sterktes van dit Kampioenschap is zonder twijfel de unieke samenwerking tussen de drie co-organisatoren, namelijk de Vlaamse Vereniging voor Golf - Flanders Nippon G.&B.C. Hasselt en hoofdsponsor Facilicom.

Het tweede luik van de "Facilicom Golfweek" wordt verder gezet op 1 en 2 juli met de 'Facilicom Junior Open of Flanders'. Deze wedstrijd maakt deel uit van de Federal Junior Tour en wordt betwist op de golfbaan van Keerbergen.

Lees meer op golfvlaanderen
Bekijk de sfeervideo van de succesvolle "Facilicom Golfweek"