Managementteam

Steven Verrept

Steven Verrept (°1977) is bedrijfsmanager bij Trigion. Na een aantal commerciële functies te hebben bekleed in de telecom en media-sector werd hij in 2006 commercieel verantwoordelijk voor Vlaanderen binnen G4S, waar hij ook PFSO werd. Na een jaar salesmanagement in de sector van groene energie(2010) is Steven teruggekeerd naar zijn vertrouwde security-habitat.

Steven was sinds 2011 verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van Trigion. In 2017 werd hij bedrijfsmanager van Trigion.

Jean-Luc Clippeleyr

Jean-Luc Clippeleyr (°1956)  is  sinds 2010 aangesteld als operations manager bij Trigion. Als er een "mister Security" zou bestaan, dan is het Jean-Luc Clippeleyr. Jean-Luc is begonnen als bewakingsagent (1981) bij G4S op de nucleaire site van Doel.

Daarna groeide hij door van waardentransporteur (1984) tot business unit manager cash in transit (1992)  bij G4S. In 2006 verliet Jean-Luc G4S en de security-wereld om Area-manager te worden bij GOM. 

In 2010 stapte Jean-Luc terug over naar zijn oude liefde en geeft hij leiding aan de operationele organisatie van Trigion. Hij is tevens lid binnen enkele commissies van het BVBO.

Jeroen Schoofs

Jeroen Schoofs (°1986) is Head of Back Office binnen Trigion en houdt zich in die hoedanigheid bezig met alle non-operations en non-commercial business binnen Trigion. Na zijn studies Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Katholieke Universiteit Leuven, is hij vrijwel direct (2010) als trainee begonnen bij Facilicom Services Group. Na het traineeship werd hij verantwoordelijk voor alles wat administratie, communicatie met de FOD Binnenlandse Zaken en kwaliteit betrof. 

Sinds 2013 is Jeroen doorgegroeid tot Head of Back Office voor Trigion.